tjenster

vi utvikler nettstedet i
wordpress eller fra bunn
av med tilpassede løsninger

JRDESIGN AS web developmentJRDESIGN AS web development

nettside

v utvikler nettsider som er Raske og effektive med gjennomført design og brukervennlig administrering. nettsiden har også responsivt design, som vil si at nettsiden er tilpasset alle skjermstørrelser, alt fra smarttelefon til nettbrett. Nettsiden blir utviklet i Wordpress, som er verdens mest utbredte publiseringsløsning. Wordpress har brukervennlig administrering, noe som gjør det enkelt for kunden å oppdatere nettsiden selv i ettertid.

JRDESIGN AS web developmentJRDESIGN AS web development

nettbutikk

For utvikling av nettbutikk benytter vi en av de mest brukte netthandelplattformene, Woocommerice. Ettersom Woocommerice er en del av Wordpress, kan denne netthandelen enkelt installeres på alle nettsider som bruker WordPress. Netthandelen har et brukervennlig administrasjonspanel som gjør det enkelt for kunden å styre nettbutikken selv. Woocommerice har også gode betalingsmetoder og utvidelsesmuligheter til små og mellomstore bedrifter.

JRDESIGN AS web developmentJRDESIGN AS web development

webutvikling

Vi utvikler også nettsider og nettbutikker fra bunnen av med ekstra tilpassede løsninger, implementeringer og struktur. Med webutviklet nettsted får kunden skreddersydd UI/UX design skapet etter bedriftens individuelle behov. Med UI/UX design vil nettstedets brukeropplevelse og funksjonalitet bidra til å skape et vellykket nettsted som både ser bra ut og fungerer som det skal.

Få tilbud på nytt nettsted, helt utforpliktende og gratis