tjenster

vi utvikler nettstedet i
wordpress eller fra bunn
av med tilpassede løsninger

JRDESIGN AS web developmentJRDESIGN AS web development

nettside

v utvikler nettsider som er Raske og effektive med gjennomført design og brukervennlig administrering. nettsiden har også responsivt design, som vil si at nettsiden er tilpasset alle skjermstørrelser, alt fra smarttelefon til nettbrett. Nettsiden blir utviklet i Wordpress, som er verdens mest utbredte publiseringsløsning. Wordpress har brukervennlig administrering, noe som gjør det enkelt for kunden å oppdatere nettsiden selv i ettertid.

JRDESIGN AS web developmentJRDESIGN AS web development

nettbutikk

For utvikling av nettbutikk benytter vi en av de mest brukte netthandelplattformene, Woocommerice. Ettersom Woocommerice er en del av Wordpress, kan denne netthandelen enkelt installeres på alle nettsider som bruker WordPress. Netthandelen har et brukervennlig administrasjonspanel som gjør det enkelt for kunden å styre nettbutikken selv. Woocommerice har også gode betalingsmetoder og utvidelsesmuligheter til små og mellomstore bedrifter.

JRDESIGN AS web developmentJRDESIGN AS web development

webutvikling

Vi utvikler også nettsider og nettbutikker fra bunnen av med ekstra tilpassede løsninger, implementeringer og struktur. Med webutviklet nettsted får kunden skreddersydd UI/UX design skapet etter bedriftens individuelle behov. Med UI/UX design vil nettstedets brukeropplevelse og funksjonalitet bidra til å skape et vellykket nettsted som både ser bra ut og fungerer som det skal.

Varmekart

Ved bruk av varmekart får du innsikt over hva besøkende på nettbutikken din interesserer seg for. Varmekartet viser nøyaktig hvor, og i hvilket omfang dine besøkende klikker og scroller på nettbutikken. Du vil også kunne se hvor besøkende klikker etter at de har funnet det de leter etter. Varmekart bidrar til å hjelpe deg med å foreta nødvendige endringer på nettbutikken basert på fakta, i stedet for antakelser. Dermed kan du fremme produktene besøkende interesserer seg for, eller endre produkter som ikke selger. Fargene i fargekartet indikerer hvor det er mest interesse og klikk på nettbutikken. Rødt ligger på høyt fokus, gule områder har litt lavere, og områder med minst fokus er blått.

Remarketing

Remarketing er en teknologi som gjør at du oppnår gunstig mersalg på nettbutikken ved bruk av Pixel. Ved å laste inn Pixel på nettbutikken, vil produkter som besøkende har kikket på dukke opp som annonse på deres Facebook og/eller Instagram i ettertid. Remarketing hjelper deg med å nå ut til besøkende som forlater nettbutikken uten å handle noe, og påminner dem om aktuelle produkter dem hadde interesse for.

Oppdatering av programvarer

Det er viktig å alltid installere tilgjengelige oppdateringer på nettstedet, for å holde nettsiden sikker mot hacking av utdaterte programmer. Oppdateringen vil ofte inneholde ny teknologi, og bidrar til at nettsiden din holder seg moderne. Når man skal oppdatere programvarene på nettsiden, bør en ekspert gjøre oppdateringen manuelt, for å forsikre seg om at oppdateringen ikke krasjer nettsiden. Nettsiden kan krasje dersom eksisterende programvare slutter å virke, eller oppdateringen ikke er optimalt utviklet. Når man bruker en ekspert til å foreta oppdateringene, kan han enkelt finne en tilpasset løsning som fungerer på nettsiden. Dermed vil nettsiden alltid være driftssikker og fungerende. Vi tilbyr kontinuerlig oppdatering av nettsiden og/eller nettbutikken gjennom hele året.

SEO optimalisert

SEO eller søkemotoroptimalisering handler om å tilrettelegge teksten og bildene, slik at nettsiden rangerer høyere i organiske søk på Google. For at du skal nå ut til kunder som søker etter dine tjenester eller produkter, øke trafikken og konverteringer på nettsiden er det nødvendig med optimal SEO på nettsiden. Søkemotoroptimaliseringen vurderes ut fra relevante nøkkelord for det du representerer, samt må nøkkelordene treffe målgruppen din. Google har flere kriterier som må følges for at nettsiden rangerer høyere i organiske søk. Vi vett hva som skal til for at din nettside skal skåre høyt på SEO og hjelper din bedrift med etablering av SEO.

Få tilbud på nytt nettsted, helt utforpliktende og gratis